Фото: Македонската пејачка заглави со Кајмакоски до раните утрински часови

Loading...

Натпреварувачите на „Икс-фактор“ веќе неколку месеци се во Белград, разделени од своите семејства и блиски, така што секој контакт со пријателите, неизмерно го ценат.Младата македонска пејачка Елена Миленковска заедно со нејзините пријатли, викендов замина во Белград, па дел од својата посета искористи за да помине и во друштво на Даниел Кајмакоски.
Друштвото со гитара и песна, лудо се забавувало до раните утрински часови, а Елена веднаш се пофали на „Фејсбук“ дека ноќта ја поминала забавувајќи се со најновиот миленик на балканската публика.Младата македонска пејачка Елена Миленковска заедно со нејзините пријатли, викендов замина во Белград, па дел од својата посета искористи за да пом

loading...
Loading...