Фото: Македонската Симона Санковска со големи успеси на „Miss Globe 2013“

Loading...

Во комплексот Писта Волга во Драч, Албанија, се одржа изборот за „Miss Globe 2013“. Македонија ја претставуваше 18-годишната студентка

loading...
Loading...