ФОТО: Македонското знаме развеано на светски куп во скијачки летови во Словенија

Македонското знаме се развеа во Словенија, а камерите на популарниот спортски канал Еуроспорт го забележаа моментот.За време на пренос на светскиот куп во скијачки летови кој се одржува во Планица, Словенија, камерите снимајќи ја публиката го регистрираа и македонското развеано знаме меѓу навивачите.За време на пренос на светскиот куп во скијачки летови кој се одржува во Планица, Словенија, камерите снимајќи ја публиката го регистрираа и македо

Loading...