Фото: Мало дете го проби рускиот кордон за да го прегрне татка си!

Ова мало дете кое денеска го обиколи светот медиумите го нарекоа светлината на хаосот во Украина.Од фотографиите кои беа објавени на украинските портали може да се види мало детенце кое го бара својот татко, кој пак се наоѓа меѓу украинските војници.

За да дојде до него, малото момче требало да го пробие рускиот кордон. Несвесен за она што се случува околу него, детенце реши да ја повози својата играчка и тоа пред очите на руските војници.
Од фотографиите кои беа објавени на украинските портали може да се види мало детенце кое го бара својот татко, кој пак се наоѓа меѓу украинските во

Пронајдете не на следниве мрежи: