Фото: Манекенот Кристијан со пантолоните од хемиско добил и ливче со интересна содржина

Loading...

Манекенот Кристијан Георгиев пред некој ден на неговиот Фејсбук профил објави фотографија со коментар кој предизвика револт кај корисниците на социјалните мрежи.Имено, манекенот пред неколку дена на хемиско чистење однел панталони и најверојатно имал некои специјални барања. Откако ги земал панталоните, со нив го добил и ливче кое вработениот го оставил со објаснувањето како да се исчистат истите.

Од коментарот на Фејсбук може да се забележи дека манекенот се навредил од  зборот „цепидлака“, па го напиша следново:

Да не го кренал малку носот во воздух човеков?
Најверојатно следниот пат пред да однесе панталони на хемиско, треба да повнимава како се однесува со вработените, па можеби тие нема да го наречат цепидлака.Имено, манекенот пред неколку дена на хемиско чистење однел панталони и најверојатно имал некои специјални барања. Откако ги земал панталоните, со

loading...
Loading...