Фото: Мартинс и се е можно, ги тапасираше столиците со клубовите за кои настапувал

Обафеми Мартинс, популарен фудбалер кој своевремено беше и дел од младинската школа на Интер заедно со Горан Пандев и

Пронајдете не на следниве мрежи: