Фото: Мекејлеб на собраниско кафе со Влатко Ѓорчев и Александар Спасеновски!

Loading...

Македонскиот репрезентативец Лестер Бо Мекејлеб денес пиеше собраниско кафе со пратениците Влатко Ѓорчев и Александар Спасеновски.Македонскиот репрезентативец Лестер Бо Мекејлеб денес пиеше собраниско кафе со пратениците Влатко Ѓорчев и Александар Спасеновски.
Во Собранието се водел релаксиран разговор во кој биле опфатени теми од македонската кошарка до зачувувањето на традиционалните вредности.
„Во наше, но и во име на останатите колеги пратеници од ВМРО-ДПМНЕ, му се заблагодаривме на овој голем македонски кошаркар за огромниот успех што тој го дава во јакнењето на македонскиот спортски и национален дух“,пишува пратеникот Спасеновски на својот Фејсбук профил.Македонскиот репрезентативец Лестер Бо Мекејлеб денес пиеше собраниско кафе со пратениците Вл

loading...
Loading...