Фото: Мелита и нејзиниот мачкин поглед!

На Мелита годините ништо не и можат, таа се уште изгледа фантастично.Мелита е секогаш одлично расположена за фотографирање. Притоа, редовно објавува свои фотографии на социјалната мрежа Фејсбук.
Неодамна на Фејсбук таа ги „промовираше“  своите очила за сонце- кои што се налик око на мачка. 
Во продолжение може да погледнете како изгледа Мелита кога оди на дневна прошетка.Мелита е секогаш одлично расположена за фотографирање. Притоа, редовно објавува свои фотографии на социјалната мрежа Ф

Пронајдете не на следниве мрежи: