Фото: Мила Јовоиќ се соблече сосема гола

Мила Јововиќ се фотографираше гола за францускиот магазин Purple.
 Фотографот кој ја фотографираше Мила Јововиќ е нејзиниот поранешно момче Марио Соренти.
 Погледнете ја на следната страна прекрасната гола Украинка.

Фотографот кој ја фотографираше Мила Јововиќ е нејзиниот поранешно момче Марио Соренти.
 Погледнете ја на следната страна прекрасната

Пронајдете не на следниве мрежи: