Фото: Мими Оро сакаше да се пофали со долната облека, но на огледалото се виде нешто повеќе

Loading...

Старлетата Милица Живановиќ позната како Мими Оро се пофали на своите пријатели на Фејсбук колку е згодна и како одлично и стои долна облека и тоа така што гордо позираше пред огледалото.Но, освен нејзините бујни гради и темниот тен внимание привлекуваат и други детали кои се гледаат во огледалото.
Имено не е можно да не забележите дека Мими Оро на ѕидот има фотографија на која е скоро гола.
Погледнете ја фотографијата на следната страна:

 
 Но, освен нејзините бујни гради и темниот тен внимание привлекуваат и други детали кои се гледаат во огледалото.
Имено не е можно да не заб

loading...
Loading...