Фото: Мини сукњите некогаш и сега!

Дали некогаш сте се запрашале какви здолништа се носеле во 70-тите, 80-тите? Секако,сите знаеме како изгледаат тие денес. 
Мора да при

Пронајдете не на следниве мрежи: