Фото: Момци ова е предизвик за вас-Обидете се да ги гледате во очи!

Предизвикот е наменет само за момците!Факт е дека момците прво ги забележуваат облините кај девојката, па после нејзините очи. Некогаш па и воопшто не ги забележуваат нивните очи. Како и да е единственото нешто на кое ќе се сетат е какви атрибути имала девојката.
Па, денешнава фотографија е предизвик за сите момци- обидете се да ги гледате во очи. Не веруваме дека ќе успеете но, сепак може да се обидете!
 Факт е дека момците прво ги забележуваат облините кај девојката, па после нејзините очи. Некогаш па и воопшто не ги забележуваат нивните очи. Како

Пронајдете не на следниве мрежи: