ФОТО: Монасите од Бигорски направија Снешко

Loading...

Ова дефинитивно е еден од најинтересните начини со кои монасите од Бигорскиот манастир им ги честитаат Новогодишните и Божиќните празници на верниците.Отецот Партениј, заедно со братството на манастирот „Свети Јован Крстител“, попознат како Бигорски манастир, на сите верници и пријатели им посака среќни празници на еден навистина интересен начин.
На официјалната Фејсбук страница на овој манастир, беше објавена фотографија на која сите монаси стојат пред влезот од манастирот, а покрај нив се наоѓа Снешко Белчо. Секоја чест!
Отецот Партениј, заедно со братството на манастирот „Свети Јован Крстител“, попознат како Бигорски манастир, на сите верници и пријател

loading...
Loading...