Фото: Му падна автомобилот на пајакот!

Loading...

На пајакот му падна автомобилот!Црвен „фиат типо“ му испадна на пајакот кој го превезуваше возило.
Настанот се случи денеска околу 15 часот, на раскрсницата на булеварите Борис Трајковски и Србија, Во близина на семафорите кај фабриката Усје во скопска Кисела Вода. 
Некои од минувачите успеале да го фотографира настанот.Црвен „фиат типо“ му испадна на пајакот кој го превезуваше возило.
На

loading...
Loading...