Фото: Мускулестиот „доктор“ повторно гол на Фејсбук!

Loading...

Урош Туркулов еден од најзгодните натпреварувачи од Х-Фактор, член на групата Доктори, повторно се разголи на Фејсбук.После неколку негови разголени фотографии, кои ги запалија социјалните мрежи, Урош реши повторно да се соблече. Овој пат со коментар „една позерска“, ја прикачи фотографијата на која е само по долен дел тренерки, со голема насмевка на лицето.
Фотографијата исиот момент ја преплавија лајкови и коментари, а ние едвај чекаме да го слушнеме вашето мислење! 🙂
Погледнете ја фотографијата на следната страна:

После неколку негови разголени фотографии, кои ги запалија социјалните мрежи, Урош реши повторно да се соблече. Овој пат со коментар „една по

loading...
Loading...