Фото: Мува пронајдена во овошен јогурт!

Loading...

Пронајдена е мува во овошен јогурт!Што се немат човек да најде во денешнава храна. Чудно, не ја пишува во составот на производот…

Извор: ohrigani.mk
 Што се немат човек да најде во денешнава храна. Чудно, не ја пишува во составот на производот…

loading...
Loading...