Фото: На Карлеуша и испаднаа градите среде улица!

Loading...

Погледнете ја фотографијатаКонтроверзната пејачка Јелена Карлеуша постојано изнеадува со нејзиниот стајлинг, но овој пат како малку да претера…
На среде улица и испаднаа градите.
Погледнете ја фотографијата наследната страна:

Контроверзната пејачка Јелена Карлеуша постојано изнеадува со нејзиниот стајлинг, но овој пат како малку да претера…
На среде улица и исп

loading...
Loading...