Фото: На ќерката и купил автобус, а кога влегла во него – ИЗНЕНАДУВАЊЕ НА ЖИВОТОТ!

Loading...

Adam Collier-Woods од Велика Британија и купил двокатен автобус за околу 6500 евра и одлучил да го претвори во викендица која ќе ја паркира на мало

loading...
Loading...