Фото: На која позната личност ве потсетува Алекса од X-Фактор?

Loading...

Фотографијата се појави на социјалните мрежи и корисниците веќе се шегуваат дека Алекса е син на Шварценегер.Алекса Перовиќ учесникот на Х Фактор, кој по неговиот последен настап освои уште повеќе симпатии, има многу слични црти на лицето со популарниот актер Арнолд Шварценегер, пренесува порталот ТВ Пакет.
Фотографијата се појави на социјалните мрежи и корисниците веќе се шегуваат дека Алекса е син на Шварценегер.
Погледнете:

 Алекса Перовиќ учесникот на Х Фактор, кој по неговиот последен настап освои уште повеќе симпатии, има многу слични црти на лицето со популарниот ак

loading...
Loading...