ФОТО: На митинзите на СДСМ се веат знамиња од непостоечки земји!

СДСМ изгледа одлучи целосно да го исфрли македонското знаме од своите настапи.Откако пред неколку дена во Куманово при презентацијата на листата за ИЕ 2 можеше да се види само албанското знаме, македонското национално знаеме не може да се забележи ниту на вечерашниот централен митинг на опозицијата.
СДСМ и коалицијата попладнево одржаа митинг во Кочани. Исто како и во Куманово, и вечерва не можеше да се види македонското знаме. На оваа фотографија може да се забележат дури и знамиња на веќе непостоечки држави, но не и македонското државно знаме.Откако пред неколку дена во Куманово при презентацијата на листата за ИЕ 2 можеше да се види само албанското знаме, македонското национално знаеме

Пронајдете не на следниве мрежи: