Фото: На оперска пејачка и се слоши на сред изведба и почина од анеуризма

Loading...

Флоренциа Фабрис, 38 годишна оперска пејачка од Аргентина, сопран, викендов и се слошило на сцената додека пеела, изведувајќи ја  Реквием. По лекарските прегледи, било утврдено дека има анеуризма во мозокот.
Таа веднаш била пренесена во болница во Сан Хуан каде што требало да ја оперираат. Но во неделата добила уште еден удар и починала. Флоренциа Фабрис била една од најпочитуваните оперски певици во Аргентина со извондредно добар глас.Таа веднаш била пренесена во болница во Сан Хуан каде што требало да ја оперираат. Но во неделата добила уште еден удар и починала. Флоренциа Фаб

loading...
Loading...