Фото: Најбизарни натпреварувања во светот!

Луѓето имаа желба да е натправаруваат. Но, дали може во се да се натпреваруваат? Секако дека не.
Но, очигледно тоа не го мислат овие луѓе.

Пронајдете не на следниве мрежи: