Фото: Најдобрите професори НА СИТЕ ВРЕМИЊА, посебно оној под бр.5

Loading...

Шансите дека сите од нас имал по некој ваков професор во средношколските или факултетските денови се огромни.
Но, тоа не е лошо, тие учењет

loading...
Loading...