Фото: Најголемиот баксуз во Сочи – Откако се заглави во тоалетот го снајде и друга незгода

Loading...

Поранешниот НФЛ играч кој се заглави во тоалетот па ја разби вратата, овој пат се заглави во лифт па мораше да чека помош за да излезе.Членот на амерканскиот боб тим Џони Квин за сега ја носи титулата најбаксузен учесник на Олимписките игри во Сочи.
Поранешниот НФЛ рач, кој само ден пред тоа се заглави во тоалетот, па сам мораше да ја искрши вратата, овој пат чекаше помош за да го извлечат од лифтот. Квин заедно со членовите на посадата Дејвид Крипс и Ник Канингам се заглави во лифт од каде твитна за своето ново искуство.

Овој пат не мораше да го примени своето рагби искуство од Бафало и Грин Беј Пекерс и да ја разбие вратата од лифтот, како што тоа го направи со вратата од тоалетот ден порано.
Погледнете ја најстрашната натпреварувачка во СочиЧленот на амерканскиот боб тим Џони Квин за сега ја носи титулата најбаксузен учесник на Олимписките игри во Сочи.
Поранешниот НФЛ рач, кој

loading...
Loading...