Фото: Најгрдиот маж во светот: „Не се подготвував, природно сум грд“

Loading...

Најгрдиот маж во Зимбабве Mr. Ugly Harare, Вилијам Масвинху, како и претходната така и  оваа година повторно го о

loading...
Loading...