Фото: Најлошите iPhone футроли на светот!

Loading...

Во технологијата велат дека зад секој успешен производ, постојат милион други кои биле неуспешни и, народски кажано, #fail производи. Да ги погледнеме најдобрите од најлошите футроли за iPhone! :)#1 За оние кои сакаат да грицкаат

Оваа футрола би била корисна доколку знаете дека некој ваш пријател е на диета. Па ќе го провоцирате.
Но, поголем „ремет“ ќе добиете вие самите на крај со оваа футрола! 🙂

 
#2 Кога ви треба рака

Навистина не би ја коментирале оваа футрола, освен дека би и се допаднала на overly attached girlfriend…
#3 Сланина

Сите знаеме дека сланината е закон! Но, ако ја имаме во џеб и не можеме да ја јадеме…тогаш која е поентата?

 
#4 iPhone со опашка

Бидејќи нели, една од желбите на Стив Џобс беше да додаде опашка на својот уред…
Повеќе на: GSM.mk#1 За оние кои сакаат да грицкаат

loading...
Loading...