Фото: Најлудиот дедо – навивач во светот

Станува збор за Делнери Вијана, навивачот за Ботафого. Тој за своите 69 години од животот успеал да смести на себе дури 83 тетоважи и нема намера д

Пронајдете не на следниве мрежи: