Фото: Најморбидната соба во светот!

Ова е најморбидната соба во светот!Во оваа интересна кампања против пушењето, нејзините креативци се решиле за соба за пушачи во која може да си го видите сопствениот погреб. Мора да се согласите дека е морбидно, но можеби е делотворно.
Дали би запалиле цигарче во ваква соба?
Извор: lady.mkВо оваа интересна кампања против пушењето, нејзините креативци се решиле за соба за пушачи во која може да си го

Пронајдете не на следниве мрежи: