Фото: Најсексипилните холивудски личности кои не сте ги запознале до сега!

Loading...

На сите ни се добро познати холивудските актери и актерки кои ги гледаме на големите платна и на малите екрани. Но, што е со луѓето кои го дале својот голем придонес за еден филм да биде успешен и еден од најгледаните во светот? Постојат режисери, сценаристи, шминкери и стилисти кои не се појавуваат многу во јавноста, а изгледаат неверојатно секси и провокативно. 
Режисери:
1. Кетрин Биглоу 

2. Гај Ричи

3. Минки Ли

4. Бен Зеитлин

5. Шон Кристенсен

Сценаристи: 
1. Џон Гатинс

2. Крис Терио

3. Џонатан Нолан

4. Луси Алибар

Шминкери и стилисти:
1. Моника Роус

2. Џони Вујек

3. Џен Аткин

4. Кејли МекАдамс

 
 Постојат режисери, сценаристи, шминкери и стилисти кои не се појавуваат многу во јавноста, а изгледаат неверојатно секси и провокативно. 

loading...
Loading...