Фото: Најубавата колумнистка на Балканот-Александра Алекс Грујиќ!

Во денешната галерија имате можност да погледнете фотографии од нашата прекрасна колумнистка Александра Алекс Грујиќ.

Пронајдете не на следниве мрежи: