Фото: Најубавата учесничка на „Х Фактор“

Loading...

Поминаа многу натпреварувачи на Х Фактор, но Христина Вуковиќ е една од оние кои оставија најголем впечаток. Покрај тоа што таа има прекрасен глас

loading...
Loading...