Фото: Најжешката фото-сесија на Ирина Шаек

Сите мажи му завидуваат на Роналдо. Многу добро знаете зошто е тоа така, се разбира поради неговата жешка девојка Ирина Шаек.
Погледнете ги

Пронајдете не на следниве мрежи: