ФОТО: Наместо освежување, оваа израелска девојка носи АВТОМАТСКА ПУШКА на плажа

Фотографијата на која се гледа девојка во бикини со автоматска пушка на грбот, стана вистински хит по социјалните мрежи!Се шпекулира дека таа е дел од Армијата на Израел, бидејќи нејзините војници се обврзани да го носат своето оружје со себе, без оглед на околностите.
Само да спомнеме дека израелскиот закон ги обрвзува жените да поминат две години во војска, откако ќе наполнат 18 години.Се шпекулира дека таа е дел од Армијата на Израел, бидејќи нејзините војници се обврзани да го носат своето оружје со себе, без оглед на околностит

Пронајдете не на следниве мрежи: