Фото: Нашата убавица Симона Станковска на Мис Глоуб 2013

Loading...

Во сабота во Драч Албанија ќе се одржи финалето на изборот на Мис Глоуб 2013. Македонија ќе ја претставува 18

loading...
Loading...