Фото: Нашиот досетлив и оригинален актер, на почетокот на седумдесетите

Loading...

Дали ќе можете да го препознаете? Ова детенце денес е вистинска актерска легенда.Дали ќе можете да го препознаете?
Ова детенце денес е вистинска актерска легенда. Досетлив, бунтовен, свој, оригинален… и кумановец. Горд татко на два сина, едниот пред дипломирање, другиот само што прооди… Првата главна улога ја добил во 1997 година…
Повеќе на ТЗМ.МКДали ќе можете да го препознаете?
Ова детенце денес е вистинска актерска легенда.

loading...
Loading...