Фото: Нашите кошаркари и се одмаздија на српската национална телевизија

Во најавата за мечот Србија – Македонија, националната телевизија на нашиот северен сосед нѐ напиша – БЈРМ.Откако Србите изненадија со коментари и критики кон нас, на официјалната Фејсбук страна на ФИФА и не нарекоа F.Y.R.O.M, изненадија и во најавата за вчерашниот меч.
Во најавата за мечот Србија – Македонија, националната телевизија на нашиот северен сосед нѐ напиша – БЈРМ.
На оваа провокација одговорија нашите кошаркари на паркетот.Откако Србите изненадија со коментари и критики кон нас, на официјалната Фејсбук страна на ФИФА и не нарекоа F.Y.R.O.M

Пронајдете не на следниве мрежи: