Фото: Наташа Беквалац ќе добие син?!

Loading...

Пејачката Наташа Беквалац на социјалните мрежи постави нејзина фотографија на која нејзината ќерка Хана го гали стомакот на мајка си. На сликата не може точно да се види што држи Наташа во раце, но изненади со коментарите под неа.Имено, под фотографијата следеа низа коментари, од кои една девојка и посака на малата Хана набрзо да добие и брат, на што пејачката одговори:
– „Еве, еве“.
Дали е во прашање само шега, или Наташа можеби сепак сакаше нешто да наговести со оваа фотографија?

Пејачката нормално веднаш ги избриша коментарите.  
На следниот ЛИНК погледнете кој е единствениот спонзор на Наташа Беквалац, на кој му должи  дури 6000 евра…Имено, под фотографијата следеа низа коментари, од кои една девојка и посака на малата Хана набрзо да добие и брат, на што пејачката одговори:

loading...
Loading...