Фото-Натпис во локал во Скопје: „Немаме WI-FI правете си муабет меѓу себе“

Необичен натпис во локал во Скопје!Денес, сите локали имаа wi-fi  па посетителите наместо да се дружат меѓусебно тие времето го поминуваат на своите телефони и компјутери. Но, еден скопски локал реши да се спротивстави на оваа навика.
Притоа од локалот им порачаа на своите гости  „Немаме Wi-fi правете си муабет меѓу себе“.
Погледнете, можеби сте го посетиле досега локалот.
Фото: kurir.mkДенес, сите локали имаа wi-fi  па посетителите наместо да се дружат меѓусебно тие времето го поминуваат на своите телефони и компјутери. Но, е

Пронајдете не на следниве мрежи: