Фото: Не постои жена која нема да кликне на ова! Еве како изгледа Бред Пит без шминка!

Loading...

Американскиот фотограф Чак Клоуз за магазинот „ Vanity Fair “ направил „Природни“слики од 20 холивудски ѕвезди, меѓу кои се и Скарлет Хонасон, Кејт Винслет и Опра Винфи.Прочуениот фотограф Чак Клоуз за магазинот “Vanity Fair” направил 20 портрети од холивудските ѕвезди без шминка, а освен Скарлет Јохансон и Кејт Винслет веројатно најмногу внимание ќе ви привлече големиот заводник Бред Пит!
Едниствениот услов кој овој фотограф им го поставил на своите модели е да прифатат за снимањето да бидат сосема природни, без шминка, перика и слични додатоци.
 Погледнете како тие изгледаат во нивното природно издание….

Бред Пит

Скарлет Јохансон

Кејт Винслет
Прочуениот фотограф Чак Клоуз за магазинот “Vanity Fair” направил 20 портрети од холивудските ѕвезди без шминка, а освен Скарлет Јоханс

loading...
Loading...