Фото: Недопрената убавина на Манастирот „Св.Ѓорѓи“-Курбиново

Loading...

Ако сакате да го посетите манастирот “Св. Ѓорѓи„ треба да ја знаете неговата местоположба. Манастирот се н

loading...
Loading...