Фото: Нејзиниот сопруг од неа бара развод и 13.000 евра. Причина? Нејиното одвратно лице!

Loading...

„Ја оженив од љубов, но и поради убавината. Ваква не ја сакам!“Маж од Алжир ја тужел својата нова жена, бидејќи поради неа поминал низ вистинска траума, кога ја видел за прв пат без шминка.
Утрото после венчавката, младоженецот се разбудил во вистински шок. Сфатил дека неговата жена не е толку убава како што изгледала на денот на свадбата.
„На денот на венчавката беше убава и привлечна, но кога се разбудив утрото, мислев дека е крадец“, изјави разочараниот младоженец.
„Ја оженив од љубов, но и поради убавината. Ваква не ја сакам!“
Тој сега ја тужи својата сопруга за оштета од дури 13.000 евра.
Мислите ли дека ја прави вистинската работа?
Погледнете како изгледа неговата жена без шминка:

 
Маж од Алжир ја тужел својата нова жена, бидејќи поради неа поминал низ вистинска траума, кога ја видел за прв пат без шминка.
Утрото после

loading...
Loading...