Фото: Некогаш „Дизни“ ѕвезда, а денес немирна топлес девојка

Loading...

Аманда Бајнс е актерката која секогаш толкуваше улоги на млада девојка со сладок изглед.Некогашната ѕвезда на Дизни програмите, Аманда Бејнс, го покажува својот карактер на девојка која сака да предизвикува со своето однесување и да прави скандали.
Кога не и е посветоно доволно медиумско внимание, таа го зема мобилниот телефон и почнува со фотографирање.
Во вакво издание се уште не сте ја виделе, гола и без шминка:

Некогашната ѕвезда на Дизни програмите, Аманда Бејнс, го покажува својот карактер на девојка која сака да предизвикува со своето однесување и да пр

loading...
Loading...