Фото: Нема да ја препознаете: Еве како изгледала Кристина Ковач пред 25 години!

Loading...

Популарната пејачка Кристина Ковач која е дел од жирито на Х фактор на музичката сцена е подолго од 25 години.Почетоците на нејзината кариера како композитор датираат уште од деведесеттите години на минатиот век, кога Кристина и нејзината сестра имаа заедничка група.
Таа е автор на повеќето свои и песните на нејзината сестра, пејачка Александра Ковач, како и на многу други познати песни.
Погледнете како изгледала таа пред 25 години….

Почетоците на нејзината кариера како композитор датираат уште од деведесеттите години на минатиот век, кога Кристина и нејзината сестра имаа заедни

loading...
Loading...