Фото: Непознат маж преку плакат трага по Гоца Тржан!

Непознат маж кој очигледно е импресиониран од пејачката Гоца Тржан, преку плакат се обидува да дојде до неа. Непознат маж кој очигледно е импресиониран од пејачката Гоца Тржан, преку плакат се обидува да дојде до неа. Овој плакат стана хит на социјалните мрежи, а на него мажот оставил и контакт телефон со надеж дека некој ќе му помогне да ја најде.
-Ја барам популарната пејачка Гоца Тржан, со месеци се обидувам да дојдам до нејзиното живеалиште и не гледам друг начин освен да ја побарам преку овој плакат. Ја барав и преку база за податоци. Не го добив бројот, па ако некој го прочита овој плакат, нека се јави на телефон. Последен пат ја видов на телевизија пред три месеци. Се викам Милан Војиновиќ, роден во 1971 година во Малме, се вели во огласот.Непознат маж кој очигледно е импресиониран од пејачката Гоца Тржан, преку плакат се обидува да дојде до неа. Овој плакат стана хит на социјалните м

Пронајдете не на следниве мрежи: