Фото: Неверојатна казна за паркирање-погледнете што пишува на неа!

Loading...

Ваква казна за паркирање до сега не сте виделе!Пајак службата му го земала автомобилот поради неправилно паркирање.
Кај му ги земале парите уште па и го повикуваат пак да дојде :)Пајак службата му го земала автомобилот поради неправилно паркирање.
Кај му ги земале парите уште па и го повикуваат пак да дојде 🙂

loading...
Loading...