Фото: Неверојатна сличност: Елмир Мехдиќ двојник на Михаел Шумахер

Loading...

„Додека живеев во Германија луѓето ме застануваа на улица и сакаа да се сликаат со мене, заради мојата сличност со Михаел Шумахер“, рекол Мехдиќ. Изгледот на Елмир Мехдиќ (26) од Бугојна неверојатно потсетува на познатиот седумкратен шампион во Формула 1 Михаел Шумахер.
Мехдиќ кој моментално живее во Бугојна, седум години живеел во Германија, каде што за неговата сличност со популарниот Шумахер пишувале и германските медиуми.

„Додека живеев во Германија, луѓето ме застануваа на улица и сакаа да се сликаат со мене, поради мојата сличност со Михаел Шумахер“, изјавил Мехдиќ. 
Изгледот на Елмир Мехдиќ (26) од Бугојна неверојатно потсетува на познатиот седумкратен шампион во Формула 1 Михаел Шумахер.
Мехдиќ кој мом

loading...
Loading...