Фото: Неверојатно – Гугл го снимил Исус Христос на небото?!

Loading...

На Google Earth досега се објавени неколку бизарни снимки и фотографии од кои застанува здивот. Последно нешто што е објавено, е фотографија на која се рпетпоставува дека Гугл го снимил Исус Христос на небото. На фотографијата која ја шокираше јавноста, се гледа Исус Христос заедно со Богородица кои стојат на облак. 
Од левата страна најверојатно е Исус, а од десна Богородица која го прегрнала својот син. 
Некои цврсто веруваат дека ова се Исус и неговата мајка Богородица и дека нивното појавување носи некаква порака, но оние кои се скептици, сметаат дека ова е или некоја фото-монтажа или можеби некои чуден предмет. 
Што мислите вие, дали јасно се гледа дека сепак Гугл ги снимил Исус и Богородица на небото?!
 На фотографијата која ја шокираше јавноста, се гледа Исус Христос заедно со Богородица кои стојат на облак. 
Од левата страна најверој

loading...
Loading...