Фото: Неверојатно современа еко-куќа, поставена помеѓу дрвја!

Primeval Symbiosis или Единична куќа е проект дизајниран од архитектонскиот студент и дијазнер на ентериер Konrad W&oa

Пронајдете не на следниве мрежи: