Фото: Никогаш не верувајте на жена која лаже!

Loading...

Шминката најверојатно ја измислиле за да направи од мажот тотална будала. Ќе се затрчаат по некоја убавица, се диват себеси како сето тоа им тргнал

loading...
Loading...