ФОТО: НИКОГАШ нема да поверувате колку чини едно нес-кафе во Охрид!

Едно охридско кафуле навистина се надмина со цените за кафињата.Нормално е за едно туристичко место да има малку повисоки цени за време на сезона, но ова?
Навистина сопственикот решил да заработи!
А колку чини едно-нес кафе во Охрид, видете на наредната страна…

 
Навистина скапо!

Фото: среќа.мкНормално е за едно туристичко место да има малку повисоки цени за време на сезона, но ова?
Навистина сопственикот решил да заработи!

Пронајдете не на следниве мрежи: